2018-08-15

دعوتنامه آلمان

دعوت نامه آلمان چیست؟

یک دعوت نامه برای یک شهروند کشور ثالث برای تضمین هزینه های زندگی اش صادر می شود و همانطور که در پارگراف 1 قانون اقامت آمده است، به عنوان مدرکی دال بر رعایت شرایط اقتصادی مورد نیاز برای اخذ اجازه اقامت عمل می کند.
با نوشتن یک دعوت نامه، دعوت کننده وظیفه اش را برای برعهده گرفتن همه هزینه های مربوط به هزینه های زندگی و مسافرت متقاضی می پذیرد. این نقش می تواند توسط یک فرد یا یک شخص حقوقی انجام گیرد.


 آیا من می توانم یک ویزای طولانی مدت (چند ساله) با یک دعوت نامه درخواست کنم؟

بله، میزبان شما باید مدت زمان مورد نظر اقامت شما (از یک تا چهار سال) را به اداره ثبت نام خارجی ها گزارش دهد و یک اظهار نظر مخصوص در مورد این دعوت نامه در آن بگنجاند.
با انجام این کار، تضمین مالی  تمام دوره اقامت شما در آلمان را پوشش می دهد.
اگر اداره ثبت نام دعوت نامه را تنها برای مدت کوتاهی بپذیرد، شما (متقاضی) باید مدرک پرداخت بدهی مانند صورتحساب های بانکی  در سه تا شش ماه گذشته، که می تواند منبع درآمد ماهیانه شما و همچنین توان مالی شما برای حمایت از خود را نشان دهد، ارائه کنید.


 مدرک ارتباط فامیلی چیست؟

سفارت قبل از صدور ویزای آلمان، هر اظهارنامه را بررسی می کند و در صورت لزوم می تواند رابطه بین دعوت کننده و متقاضی را بررسی نماید. گواهی تولد یا ازدواج می تواند به عنوان اثبات خویشاوندی ارائه شود، برای مثال رابطه بین دو خواهر و برادر را می توان با ارائه گواهی تولد هر دو آنها اثبات کرد، زیرا این نشان می دهد که این دو نفر حداقل یک پدر و مادر مشترک دارند.


 دعوت نامه غیر رسمی چیست و شبیه به چه چیزی است؟

هنگام ارسال یک درخواست برای ویزا به منظور بازدید خانواده یا دوستانتان، شما باید یک دعوت نامه غیر رسمی که توسط شخصی که دعوت می کنید نوشته شده، ارائه نمایید.
یک دعوت نامه غیر رسمی باید به زبان آلمانی نوشته شده و شامل اطلاعاتی در مورد هدف و مدت زمان سفر شما باشد. آن می تواند با دست یا با استفاده از کامپیوتر نوشته شده و باید توسط دعوت کننده (عضوی از خانواده یا یک دوست) امضا شود. لزومی ندارد که احراز هویت امضا را دریافت کنید.

 من یک دعوت نامه برای 90 روز/شش ماه دریافت کردم، اما من می خواهم یک ویزای دو ساله درخواست کنم. آیا این امکان وجود دارد؟ 

بله، اما طبق دعوت نامه ، تضمین مالی تنها 90 روز اول را پوشش می دهد. شما باید مدرک دیگری از توانایی پرداخت بدهی برای باقیمانده دوره ویزایی که درخواست می دهید –مانند صورتحساب های بانکی در 3 تا 6 ماه گذشته- که می تواند منبع درآمد ماهیانه شما و همچنین توان مالی شما برای حمایت از خودتان را نشان دهد، ارائه کنید.

 آیا من می توانم یک ویزای طولانی مدت (چند ساله) با یک دعوت نامه درخواست کنم؟

بله، میزبان شما باید مدت زمان مورد نظر اقامت شما (از یک تا چهار سال) را به اداره ثبت نام خارجی ها گزارش دهد و یک اظهار نظر مخصوص در مورد این دعوت نامه در آن بگنجاند.
با انجام این کار، تضمین مالی  تمام دوره اقامت شما در آلمان را پوشش می دهد.
اگر اداره ثبت نام دعوت نامه را تنها برای مدت کوتاهی بپذیرد، شما (متقاضی) باید مدرک پرداخت بدهی مانند صورتحساب های بانکی  در سه تا شش ماه گذشته، که می تواند منبع درآمد ماهیانه شما و همچنین توان مالی شما برای حمایت از خود را نشان دهد، ارائه کنید.

 شرکت ما برای شما شناخته شده است و در گذشته چندین بار مشتریان را دعوت کرده است. چرا ما باید با هر درخواست جدید، مدرک وضعیت مالی خود را ارائه کنیم؟

بر طبق مقررات فعلی، سفارت نمی تواند اطلاعات در مورد دعوت کننده را نگه دارد. مدارک که شما برای درخواست های قبلی ارائه کردید با هر درخواست ویزا در سفارت ذخیره می شوند و بر طبق شرکت دعوت کننده گروه بندی نمی شوند. به همین دلیل، شما باید برای هر درخواست، جداگانه مدارک ارائه کنید. سفارت از درک شما تشکر میکند.


 

 چکار باید بکنیم اگر فهمیدیم که در دعوت نامه اشتباهی وجود دارد، مثلا اگر یک نام بدرستی هجی  نشده باشد؟

تا زمانی که هویت دعوت کننده و متقاضی به طور یکنواخت تایید شود، اختلافات در املای نام ها بین دعوت نامه و پاسپورت منجر به رد دعوت نامه نخواهد شد.

آیا می توانم بدون دعوت نامه، ویزا بگیرم؟

دریافت ویزا بدون دعوت نامه امکان پذیر است، اگر شما بتوانید ثابت کنید که توان مالی برای پرداخت هزینه سفر خود را دارید. به طور مثال با ارائه ی:
گواهی ها یا صورتحساب های بانکی
یا
کارت های اعتباری و صورتحساب های کارت بانکی
علاوه بر این، شما همچنین باید خود را بیمه درمانی کنید.


 کجا می توانم یک دعوت نامه رسمی برای مهمان ارائه کنم، و هزینه آن چقدر است؟

شما می توانید یک دعوت نامه رسمی به اداره خارجی ها برای سرپرستی محل اقامت خود در آلمان ارسال کنید. در اینجا لازم است وضعیت مالی خود را ثابت کنید. به علاوه، شما باید نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد، آدرس و شماره پاسپورت مهمانان خود را اعلام کنید. هزینه معمول این کار 29 یورو است.


 چه مدت برای دعوت نامه معتبر است؟

معمولا سفارت دعوت نامه را به مدت کمتر از 6 ماه می پذیرد.


 ما یک شرکت هستیم و می خواهیم یک دعوت نامه رسمی برای یک شریک تجاری صادر کنیم. چطور می توانیم اینکار را انجام دهیم؟

لطفا در دعوت نامه خود جمله زیر را ذکر کنید: “مسئولیت هزینه ها بر طبق §§ 66 – 68   قانون اقامت”
به عنوان مدرک مالی شرکت شما، لطفا یک excertpt از ثبت شرکت های تجاری ارسال نمایید. لطفا مطمئن شوید که دعوت نامه –همانطور که در ثبت تجاری شرکت بیان شده و یک کپی از پاسپورت یا شناسه این شخص ارائه شده است- توسط شخصی که نماینده امور حقوقی شرکت در امور خارجی است، امضا می شود.
اگر دعوت نامه توسط شخصی که حق نمایندگی این شرکت را در امور قانونی امور خارجی نداشته باشد امضا می شود، او باید صلاحیت قانونی مجاز به انجام این کار را داشته باشد. در این صورت، لطفا وکالت مورد نیاز و همچنین کپی های پاسپورت یا شناسه هر دو نفر را ارائه دهید.

درخواست من رد شد، دعوت کننده من در آلمان چکار می تواند بکند؟

هم شما و هم دریافت کننده می توانید به سفارت نامه بنویسید و توضیح یا تجدید نظری در مورد این تصمیم بخواهید. در این صورت، شما باید دلیل (های) عدم پذیرش بیان شده در نامه رد ویزای خود را در زمان جمع آوری پاسپورت در نظر داشته باشید. میزبان شما نیز باید یک وکالت نامه از طرف شما داشته باشد تا مجاز به دریافت اطلاعات در مورد ویزای شما باشد.
اگر سفارت با توضیحات دعوت کننده شما موافق نباشد، او یک توضیح کتبی توسط پست دریافت خواهد کرد. درخواست تجدید نظر می تواند به دادگاه اداری برلین ارائه شود.

 


 من یک دعوت نامه برای یک متقاضی ارائه کرده ام، که شامل مدرک توان مالی من است. درخواست به دلیل تردید در مورد تمایل متقاضی برای بازگشت به کشورش، علیرغم اینکه من در دعوت نامه ام تضمین کرده ام که این شخص همانطور که برنامه ریزی شده آلمان را ترک خواهد کرد، رد شد.

دعوت نامه تنها می تواند حمایت مالی متقاضی در زمانی که در آلمان است را تضمین کند. تضمین این که متقاضی آلمان را ترک خواهد کرد ممکن نیست. این مساله فقط می تواند طبق موقعیت شخصی متقاضی تعیین شود.

 کجا می توانم یک دعوت نامه رسمی برای مهمان ارائه کنم، و هزینه آن چقدر است؟

شما می توانید یک دعوت نامه رسمی به اداره خارجی ها برای سرپرستی محل اقامت خود در آلمان ارسال کنید. در اینجا لازم است وضعیت مالی خود را ثابت کنید. به علاوه، شما باید نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد، آدرس و شماره پاسپورت مهمانان خود را اعلام کنید. هزینه معمول این کار 29 یورو است.


 چه مدت برای دعوت نامه معتبر است؟

معمولا سفارت دعوت نامه را به مدت کمتر از 6 ماه می پذیرد.


 

 ما یک شرکت هستیم و می خواهیم یک دعوت نامه رسمی برای یک شریک تجاری صادر کنیم. چطور می توانیم اینکار را انجام دهیم؟

لطفا در دعوت نامه خود جمله زیر را ذکر کنید: “مسئولیت هزینه ها بر طبق §§ 66 – 68   قانون اقامت”
به عنوان مدرک مالی شرکت شما، لطفا یک excertpt از ثبت شرکت های تجاری ارسال نمایید. لطفا مطمئن شوید که دعوت نامه –همانطور که در ثبت تجاری شرکت بیان شده و یک کپی از پاسپورت یا شناسه این شخص ارائه شده است- توسط شخصی که نماینده امور حقوقی شرکت در امور خارجی است، امضا می شود.
اگر دعوت نامه توسط شخصی که حق نمایندگی این شرکت را در امور قانونی امور خارجی نداشته باشد امضا می شود، او باید صلاحیت قانونی مجاز به انجام این کار را داشته باشد. در این صورت، لطفا وکالت مورد نیاز و همچنین کپی های پاسپورت یا شناسه هر دو نفر را ارائه دهید.


 

 من شهروند یک کشور خارجی هستم اما در …. زندگی می کنم. آیا می توانم درخواستی به مرکز درخواست ویزامتریک … بفرستم؟

بله- شهروندی شما مهمترین مساله نیست، بلکه کشور اقامت دائمی شما مهم است. اگر شما به طور قانونی در … اقامت دارید، می توانید یک کارت اقامت ارائه کنید، در نتیجه مرکز درخواست ویزامتریک، اداره صاحب صلاحیت برای شما است.